top of page

Wentec on virallinen Lokki kumppani ja valikoimamme kattaa laajan kotimaisen Lokki ikkuna-ja ovimalliston. Saat meiltä kaikki valmiiksi mitattuna, suunniteltuna ja asennettuna avaimet käteen periaatteella.

Toiminta alueemme on pääasiassa Varsinais-Suomi sekä Turun -ja Paraisten saaristo. Laadukkaat kotimaiset Lokki ikkunat ja ulko-ovet asennetaan asiakkaalle aina ammattitaitoisesti ja vaivattomasti takuutyönä.

lighthouse-1872998_1920.jpg
sea-3078345.jpg

HENKILÖKOHTAISTA JA AMMATTIMAISTA PALVELUA SINUA LÄHELLÄ

Meidän kauttamme saat apua kaikissa ikkunoihin ja oviin liittyvissä asioissa, on sitten kyse mallistosta, suunnittelusta tai asennuksesta. Ikkunat ja ovet valmistetaan mittatilauksena sinun valitsemillasi väreillä ja muilla yksityiskohdilla. Asiantunteva henkilökuntamme on täällä sinua varten jotta kodin uudistaminen olisi sinulle mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Tavoitteenamme on tarjota asiakkaillemme parasta palvelua paikallisesti, juuri sinua lähellä. Näin ollen saavumme aina tarvittaessa asiakkaan luo jossa voimme henkilökohtaisesti kartoittaa kaikki tarpeet yhdellä kertaa.

100% KOTIMAINEN

Olemme kotimainen ikkuna- ja ovitoimittaja ja meille on tärkeää, että tuemme suomalaista teollisuutta ja yrityskulttuuria. Lokki-ikkunat ja -ovet valmistetaan asiakkaan toivomusten mukaisesti sopimusvalmistajiemme tehtailla Suomessa. Kaikki mahdollinen raaka-aine hankitaan kotimaasta, mikä pienentää logistiikkakustannuksia ja ympäristövaikutuksia. Ympäristöystävällisin menetelmin valmistetut tuotteemme on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, suomalaisiin koteihin ja pohjoisen vaativiin ilmasto-olosuhteisiin.

Ikkunat kuva.jpg
Lokki-Liukuovet-1-525x345.jpg

IKKUNAT

 

Lokki Ikkunat ovat kotimaisia, korkealaatuisia ja tyylikkäitä ikkunoita. Perinteinen puu-alumiini ikkuna tuo kotiisi energiatehokkuutta ja viihtyvyyttä.

LOKKI FUTURE-SARJA

 

Lokki Future-sarjalla voit toteuttaa uudenlaisia tilaratkaisuja. Future sarjassa löytyy Keski-Euroopassa ja muualla Skandinaviassa jo suosiota saaneita moderneja ikkunoita ja ovia.

OVET

 

Lokki ulko-ovet ja Lokki parvekeovet valmistetaan suomalaisesta puusta nykyaikaisella tuotantotekniikalla sekä varmalla ja kokeneella ammattitaidolla ympäristöystävällisyyttä arvostaen.

LIUKUOVET

 

Lokki Liukuovi tuo kotiin laajoja näkymiä ja erilaista viihtyvyyttä: valoa ja avaruutta sekä vuodenajan mukaan vaihtuvia maisemia.

bottom of page